Kurmji atkal uzbrūk dārzam? Kā viegli atbrīvoties no šiem kaitēkļiem, izmantojot vienkāršas metodes

Dārzā ir pamanāmi kurmji: ko darīt? Jaunie dārznieki bieži vien izvēlas internetu, cenšoties atrast veidus, kā atbrīvoties no šiem kaitēkļiem. Tomēr pieredzējuši cilvēki norāda, ka tas nav vislabākais risinājums.

Labāk būtu rūpīgi izsvērt gan pozitīvos, gan negatīvos aspektus pirms darbības veikšanas. Šis ir svarīgs solis, kas jāņem, lai nodrošinātu efektīvu un ilgtermiņa risinājumu kurmju problēmai dārzā.

 

Kurmji vasarnīcā

 

Bieži vien kurmji izvēlas dzīvot tur, kur ir auglīga augsne un pietiekami daudz kaitēkļu. Šie dzīvnieki barojas ar šiem kaitēkļiem. Var teikt, ka kurmji veic visu smago darbu dārznieka labā un pasargā viņa zemes gabalu no nevēlamajiem viesiem.

Tomēr daži vasarnīcu iemītnieki nav gatavi pieņemt šo faktu. Lai gan daži uzskata kurmjus par nekaitīgiem dzīvniekiem, kas sniedz arī labumu, citi vēlas no tiem atbrīvoties. Pirmkārt, tie var sabojāt augu sakņu sistēmu. Otrkārt, viņu rakumi vienkārši sabojā dobes izskatu.

 

Daži cilvēki izvēlas neiejaukties kurmju dzīvē un atstāj viņus mierā. Piemēram, viens no interneta lietotājiem raksta: “Es neko nedaru. Es vienkārši neiejaucos kurmja dzīvē. Kurmji dzīvo vieni, pazaudējot vienu, brīvajā teritorijā nāks cits. Kurmis ierīko savu kustību sistēmu un, ja nekas netiks iznīcināts, viņš neko citu neraks.

 

Redzams, ka viedokļi dalās šajā jautājumā. Ja jums joprojām ir vēlme atbrīvoties no kurmjiem, mēs iesakām to darīt humāni. Izvairieties no indēm, kas var izraisīt dzīvnieka bojā eju. Turklāt, šādi līdzekļi nekādā veidā nepalīdzēs uzlabot augsnes kvalitāti.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu kā ar vienkāršu metodi atbrīvoties no kurmjiem…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment